Vi danner rammen for at fejre din begivenhed

Selskabslokale udlejes til livets store og små begivenheder

Hold din fest i vores lokaler

Skal du holde dåb, firmafest, konfirmation eller fødselsdagsfest, eller et helt andet arrangement, og mangler du et sted at holde festen? Så lad os lægge selskabslokale til din fest. Vi tilbyder udlejning af lokaler til fest for både privatpersoner og erhvervskunder.

Vores festlokaler er beliggende i vores restaurant, Restaurant Nordstjernen, i Blokhus. Vi er derfor et oplagt valg for dig, der leder efter et selskabslokale i nærheden af Aabybro eller Aalborg til dit arrangement. Kommer dine gæster for eksempel fra Nordjylland, har vi en central beliggenhed lige ud til Vesterhavet.

Få en samlet pakke med selskabslokale, mad og servering

Når du vælger at holde din fest i vores selskabslokale, så behøver du hverken at tænke på lokale eller mad til din fest. Vi sørger for det hele. Det eneste du skal gøre er at invitere dine gæster og vælge rammerne for arrangementet. Så sørger vi for resten.

Vi tilbyder en samlet pakke med både leje af selskabslokale, velsmagende mad og servering af vores venlige og imødekommende personale. Der er plads til mange gæster i vores lyse lokaler, og de ligger i et naturskønt område i den populære ferieby Blokhus med kort gåafstand til både strand og vand.

Vælg mellem mange forskellige festmenuer

Til enhver fest skal der selvfølgelig serveres lækker og velsmagende mad. Det sørger vi naturligvis også for, og du har mulighed for at vælge mellem mange forskellige festmenuer. Du kan desuden også vælge, om du ønsker, at der skal være portionsanretning eller buffet til dit arrangement.

Det kan du læse meget mere om her, hvor du kan finde en oversigt over alle vores festmenuer samt vores priser. Al vores mad bliver tilberedt af de bedste og mest aktuelle råvarer.

Kontakt os og indhent et skræddersyet tilbud på din fest

Hvis du kunne tænke dig at indhente et uforpligtende og skræddersyet tilbud med en billig pris på afholdelsen af lige netop din fest i vores selskabslokale, så kontakt os gerne allerede i dag for en indledende dialog.

​Kontakt os for info

Janne Helner​

Virkelig lækker mad og fantastisk service. Kan varmt anbefale Restaurant Nordstjernen. Vi kommer helt sikkert igen 😍  🤩

​★★★★★

Thilde Grønbæk Guttesen

Maden på restaurant Nordstjernen er helt fantastisk og personalet er enormt behageligt.

En fantastisk oplevelse man skal unde sig selv :)

​★★★★★

Følg os på sociale medier​

Ønsker du og indhente et uforpligtende tilbud?

Find vej til os

Adresse

Høkervej 1, 9492 Blokhus

Restaurant Nordstjernen Blokhus ApS

CVR: 41591625

Lej et sommerhus i Nordjylland her

banner_gul_100x32