Firmafest med udsigt

Firmafest i lyse lokaler med en skøn beliggenhed ved Vesterhavet

Hold din firmafest i vores lokaler

Er det blevet tid til årets firmajulefrokost, sommerfest eller måske påskefrokost i firmaet? Hvis du ønsker at forkæle dine ansatte med en firmafest, så har vi hos Restaurant Nordstjernen de helt rette lokaler, og levering af mad ud af huset til din fest!

Vi tilbyder udlejning af lokaler til fest med en skøn beliggenhed i Blokhus lige ved Vesterhavet for virksomheder og privatpersoner. Vi er derfor et oplagt valg for virksomheder fra lokalområdet, Aabybro, Aalborg og omegn samt fra hele det øvrige Nordjylland.

Vi tilbyder velsmagende mad, flotte lokaler og venligt personale

Når du vælger at holde din firmafest hos os, kan du få en samlet pakke med både lokaler, mad og servering. Vi har lyse lokaler tæt på Vesterhavet med plads til mange gæster, men der er selvfølgelig ikke kun mulighed for leje af vores lokaler. Vi tilbyder naturligvis også at servere lækker og velsmagende mad for dine ansatte.

Vores menukort dækker over mange forskellige og spændende retter, som tager udgangspunkt i en kombination af den danske gastronomiske arv og samfundets nye impulser. Al maden bliver tilberedt af de bedste, mest friske og mest aktuelle råvarer, så du og dine medarbejdere kan nyde et velsmagende måltid hos os.

Maden bliver serveret af venligt og imødekommende personale, der står klar til at hjælpe med at sikre, at I får en god fest. 

Vælg mellem buffet og portionsanretning

Du kan finde en oversigt over al vores mad til fest ved at klikke her. Du kan både vælge mellem portionsanretning og buffet alt afhængigt af, hvad der passer til arrangementet samt dine ønsker i forhold til pris.

Vi hjælper gerne med at sammensætte den rette menu, hvis du ønsker det.

Lad os danne rammerne om din fest – kontakt os og hør mere

Vi hjælper gerne med at sikre, at du og dine ansatte får en god firmafest. Du skal bare kontakte os for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig og for information omkring vores priser. Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud til dig, når vi kender til detaljerne for arrangementet. 

​Kontakt os for info

Janne Helner​

Virkelig lækker mad og fantastisk service. Kan varmt anbefale Restaurant Nordstjernen. Vi kommer helt sikkert igen 😍  🤩

​★★★★★

Thilde Grønbæk Guttesen

Maden på restaurant Nordstjernen er helt fantastisk og personalet er enormt behageligt.

En fantastisk oplevelse man skal unde sig selv :)

​★★★★★

Følg os på sociale medier​

Ønsker du og indhente et uforpligtende tilbud?

Find vej til os

Adresse

Høkervej 1, 9492 Blokhus

Restaurant Nordstjernen Blokhus ApS

CVR: 41591625

Lej et sommerhus i Nordjylland her

banner_gul_100x32