Menukort

Mad ud af huset til hverdag og fest

Server lækker og velsmagende mad til dit arrangement

Skal du holde et festligt arrangement derhjemme, og kunne du tænke dig at bestille maden udefra, så du ikke skal bruge al din tid i køkkenet i stedet for at hygge dig og gøre klar til festen? Så kan du med fordel bestille mad ud af huset hos os.

Hos Restaurant Nordstjernen i Blokhus har du nemlig mulighed for at bestille mad ud af huset til din fest eller dit arrangement i for eksempel Aalborg, Aabybro eller et andet sted i Nordjylland.

Hvis du samtidig leder efter festlokaler til din barnedåb, konfirmation eller fødselsdagsfest, har vi også mulighed for at lægge lokaler til din fest. Det kan du læse mere om her

Vi anvender de bedste og mest aktuelle råvarer

Vi sætter en stor ære i at tilberede velsmagende mad, der kombinerer samfundets nye impulser med den danske gastronomiske arv. I køkkenet tilbereder vores dygtige kokke mange forskellige retter, som du har mulighed for at vælge imellem, når du ønsker at bestille mad ud af huset til dit arrangement i hjemmet.

Alle vores retter bliver tilberedt af de bedste og mest aktuelle råvarer. Derfor skifter vores månedsmenu også hver den første i måneden. 

Se vores menukort for mad ud af huset

Nedenfor kan du finde hele vores menukort med mad, som du kan bestille ud af huset til din fest eller til dit arrangement. Du kan både vælge flere forskellige forretter, hovedretter og desserter til gode priser. Til børnene har vi forskellige børnemenuer med populære børneretter, og du kan også vælge at bestille månedens menu til ud af huset med henholdsvis 2 eller 3 retter.

Se menuerne her

Kontakt os og bestil mad ud af huset

Du er velkommen til at kontakte os for at bestille mad ud af huset til dit arrangement eller for at indhente et tilbud med en skræddersyet pris på maden til din fest.

Kontakt os for info

​Restaurant Nordstjernen

Bordreservation 

Ring på:  98 24 93 91

Janne Helner​

Virkelig lækker mad og fantastisk service. Kan varmt anbefale Restaurant Nordstjernen. Vi kommer helt sikkert igen 😍  🤩

​★★★★★

Thilde Grønbæk Guttesen

Maden på restaurant Nordstjernen er helt fantastisk og personalet er enormt behageligt.

En fantastisk oplevelse man skal unde sig selv :)

​★★★★★

Følg os på sociale medier​

Ønsker du og indhente et uforpligtende tilbud?

Find vej til os

Adresse

Høkervej 1, 9492 Blokhus

Restaurant Nordstjernen Blokhus ApS

CVR: 41591625

Lej et sommerhus i Nordjylland her

banner_gul_100x32