Restaurant i hjertet af Blokhus

Vi er en restaurant med en central beliggenhed i Blokhus, hvor den danske gastronomiske arv kombineres med samfundets nye impulser. Som gæst hos os kan du se frem til en aften med god, velsmagende mad og en hyggelig stemning.

Vi er et oplagt valg for dig, der er på ferie i Blokhus, og som leder efter et hyggeligt spisested med god mad, hvad enten det er til frokost eller aftensmad. Vi har også mange gæster fra de omkringliggende byer som for eksempel Aalborg og Aabybro, der ønsker en hyggelig aften i vores restaurant.

Vi afholder også fester og andre selskaber, herunder for eksempel firmafest, konfirmation, fødselsdag og dåb, og ​mad ud af huset​ til hjemme arrangementer.

Velsmagende mad der serveres af venligt personale

Vores venlige personale står klar til at give dig service, mens vores køkken tilbereder et velsmagende måltid. Vi har mange spændende retter på menukortet, som naturligvis alle er tilberedt af de bedste råvarer.

Vores månedsmenu skifter den første hver måned, så vi altid kan benytte de mest aktuelle råvarer i madlavningen og løbende kan tilbyde vores gæster nye smagsoplevelser. Vores restaurant åbner hver dag kl. 17, hvor vi serverer et lækkert udvalg af forskellige retter.​

Janne Helner​

Virkelig lækker mad og fantastisk service. Kan varmt anbefale Restaurant Nordstjernen. Vi kommer helt sikkert igen 😍  🤩

​★★★★★

Thilde Grønbæk Guttesen

Maden på restaurant Nordstjernen er helt fantastisk og personalet er enormt behageligt.

En fantastisk oplevelse man skal unde sig selv :)

​★★★★★

Følg os på sociale medier​

Ønsker du og indhente et uforpligtende tilbud?

Find vej til os

Adresse

Høkervej 1, 9492 Blokhus

Restaurant Nordstjernen Blokhus ApS

CVR: 41591625

Lej et sommerhus i Nordjylland her

banner_gul_100x32