Konferencelokale

Afhold din konference i vores praktiske konferencelokale

Vi tilbyder både lokaler, mad og service

Er du ved at arrangere en konference, og leder du derfor efter et konferencelokale, hvor der også er mulighed for fuld forplejning? Så kan vi ved Restaurant Nordstjernen hjælpe dig. Vi har lokalerne, du har brug for, og vi kan samtidig tilbyde velsmagende måltider, der er tilpasset præcist til dit arrangement.

Vores restaurant ligger i Blokhus i smukke omgivelser tæt på Vesterhavet. Her kan du og deltagerne på konferencen nemt komme til fra både Aalborg, Aabybro og andre byer i det nordjyske. Vi ser frem til at hjælpe med at gøre din konference til en stor succes!

Find alt det nødvendige udstyr i vores konferencelokale

Enhver konference kræver forskellige tekniske forudsætning, udstyr og særligt indrettede lokaler. Skal der eksempelvis holdes foredrag, være debatter eller mulighed for at diskutere i grupper? I vores konferencelokale finder du derfor alt det udstyr, du har brug for. Vi tilbyder god internetadgang, skærme til oplæg og præsentationer og gode muligheder for at indstille lys og lyd efter dine behov.

Derudover står vores imødekommende og venlige personale klar til at hjælpe dig med facilitering af konferencen, herunder at indrette rummet, som du ønsker, og servicere jer løbende.

Vi sørger også for at lave en menu, der er tilpasset jeres konference. Uanset om I blot skal have kaffe og kage, et frokostbord eller fuld forplejning til hele dagen, så får vi i fællesskab sammensat en lækker menu til dig og din arbejdsplads eller faglige netværk.

Kontakt os og book lokalerne til din konference

Ønsker du at høre mere om dine muligheder for at leje vores konferencelokale, eller vil du allerede nu booke en dag til din konference? Så kontakt os endelig og sæt os ind i dine behov.

Vi hjælper med kurser, møder og konferencer og kan udforme en uforpligtende pris til dig, når du har sat os ind i, hvilken form for arrangement du ønsker at holde i vores konferencelokale

Kontakt os for mere info

Janne Helner​

Virkelig lækker mad og fantastisk service. Kan varmt anbefale Restaurant Nordstjernen. Vi kommer helt sikkert igen 😍  🤩

​★★★★★

Thilde Grønbæk Guttesen

Maden på restaurant Nordstjernen er helt fantastisk og personalet er enormt behageligt.

En fantastisk oplevelse man skal unde sig selv :)

​★★★★★

Følg os på sociale medier​

Ønsker du og indhente et uforpligtende tilbud?

Find vej til os

Adresse

Høkervej 1, 9492 Blokhus

Restaurant Nordstjernen Blokhus ApS

CVR: 41591625

Lej et sommerhus i Nordjylland her

banner_gul_100x32