À la Carte

– lad derfor fagfolk råde og vejlede Dem, så det bli’r en SUCCES..!

RESTAURANT NORDSTJERNEN

Book bord

På 98 24 93 91

Forretter

Månedens forret
89,-

Rejecocktail
Sprød salat, håndpillede rejer, lime og dild olie.
89,-

Koldrøget laks
Syltede fennikel, ørred rogn og citrus creme.
89,-

Carpaccio
Oksemørbrad, hjemmelavet pesto, og parmesan chips.
98,-

Tapas
Udvalg af charcuteri, oliven, pesto og kompot.
98,-

Hovedretter

Stjerneskud
Håndpillede rejer, dampet og stegt fiskefilet, laks, asparges og citron.
175,-

Pandestegt rødspætte
Tyttebær kompot, smør sauce, og nye kartofler.
185,-

Fyldt rødspætte
Håndpillede rejer, asparges, sauce homard, og nye kartofler.
199,-

Wienerschnitzel
Klassisk tilbehør, og stegte kartofler.
189,-

Ricotta ravioli
Stegte svampe, skalotteløg, og confilteret kylling.
169,-

Boeuf bearnaise
250g himmerlandsokse, årstidens grønt og grove fritter.
255,-

Månedens menu
2 retter 268,-
3 retter 298,-

Desserter

Månedens dessert

89,-

Hjemmelavet is
Sprød nøddebund, og friske bær
89,-

Trifli
Crumble, og cremet flødeskum
89,-

Arla unika
Udvalg af oste, hjemmelavet knækbrød og sylt
98,-

Børnemenu

Kyllinge nuggets
Med pommes. ketchup og remoulade
89,-

Fiskefilet
Med pommes. remoulade og citron
89,-

Tortilla
Med oksekød, grøntsagshapsere og dip
89,-

Ravioli
Med kylling
89,-

Hr. krabbes yndlings is
Med drys og frugt
79,-