​Jul & nytår​

​Juleplatte

Kun ud af huset

Lakseroulade med håndpillede rejer

Røget svinemørbrad med tyttebærcreme

Julesalat med citrusvinaigrette

Kalveculotte med syltede løg og pastinak

Rillete på svineskank med rodfrugter

Julekage med creme fraiche

Ris á la mande med kirsebærsauce

Ved bestillinger på 6 personer eller derover, anrettes det på flotte fade

Pris per person

159,-

Julefrokost 1​

​Sild med karrysalat

Fiskefilet med hjemmerørt remoulade og citron

Halve æg med rejer

Ribbensteg med rødkål

Grønlangkål med medister og flæsk

Brunede kartofler

Ris á la mande med kirsebærsauce

Brød og smør +15,-

Pris per person

minimum 8 couverter

149,-

Julearrangement

med musik og dans

Sidste weekend i november og første weekend i december

2 slags sild med karrysalat

Fiskefilet med hjemmerørt remoulade og citron

Gravet laks med dilddressing

Rejer med mayonnaise

Dampet laks med rejer og kaviar

Lun leverpostej med bacon

Frikadeller, medister, flæsk og sylt​

Glaseret juleskinke

Flæskesteg

Andesteg

Tarteletter med høns i asparges

Grønlangkål, rødkål og stuvet hvidkål

Brunede kartofler og flødekartofler

Julesalat

Ost med kiks

Frisk frugt

Ris á la mande med kirsebærsauce

Juleknas

Pris per person

298,-

Inkl. fri bar* 625,-

Ad libitum med øl, vand, vin, snaps, spiritus og kaffe

Natmad +50,- (forudbestilles)

*Ved køb af drikkevarer ad libitum, starter udskænkningen ved arrangementets start. Hele selskabet skal vælge ad libitum

Der bliver udleveret armbånd og drikkevarer hentes i baren.

Det er kun muligt at hente til sig selv

Alle drikkevarer skænkes i glas​

Stor julebuffet i huset d. 26 & 27 december

2 slags sild med karrysalat

Lakseroulade med rejer

Gravet laks med dilddressing

Fiskefilet med hjemmerørt remoulade

Røget andebryst med tyttebærcreme

Julesalat med vinaigrette

Tarteletter med høns i asparges

Lun leverpostej med bacon

Ribbensteg med rødkål

Glaseret juleskinke med kartoffelsalat

Grønlangkål med medister og flæsk

Brunede kartofler

Ris á lad mande med kirsebærsauce

Ostebræt med kiks

Pris per person

168,-​

Julefrokost 2

​2 slags sild med karrysalat

Gravet laks med dilddressing

Fiskefilet med hjemmerørt remoulade og citron

Lun leverpostej med bacon og svampe

Ribbensteg med rødkål

Grønlangkål med medister og flæsk

Brunede kartofler

Glaseret juleskinke

Tarteletter med høns i asparges

Ris á la mande med kirsebærsauce

2 slags ost med kiks og frugt +40,-

Brød og smør +15,-

Pris per person

minimum 8 couverter

219,-

Juleplatte

Lakseroulade med håndpillet rejer

Røget svinemørbrad med tyttebær creme

Julesalat med citrus vinaigrette

Kalve culotte med syltede løg og pastinak

Rillette på svineskank med rodfrugter

Julekage med cremefraiche

Ris ála mande med kirsebær sauce

Ved bestillinger på 6 personer eller derover,

anrettes det på flotte fade.

Pris per person 159,-​

​Julefrokost 1

Sild m. karrysalat

Fiskefilet m. hjemmerørt remoulade,

og citron

Halve æg m. rejer

Ribbensteg m. rødkål

Grønlangkål m. medister og flæsk

Brunede kartofler

Ris á la mande m. kirsebær sauce

Brød og smør +15,-

Pris per person 149,-

mindst 8 couverter

Julefrokost 2

2 slags sild m. karrysalat

Gravad laks m. dild dressing

Fiskefilet m. hjemmerørt remoulade,

Lun leverpostej m. bacon og svampe

Ribbensteg m. rødkål

Grønlangkål m. medister og flæsk

Brunede kartofler

Glaseret juleskinke

Tarteletter med høns i asparges

Ris á la mande m. kirsebær sauce

2 slags ost m. kiks og frugt +40,-

Brød og smør +15,-

Pris per person

(Min 8 couverter)

219,-

Nytårsmenu

​Ud af huset Restaurant Nordstjernen

MENU

CANAPEER TIL NYTÅRSTALEN

Gravad kalvemørbrad og oksefilet á la tatar 

FÆRØSK KOLDRØGET LAKS

Ørred rogn, syltede sennepskorn, yuzucreme, dildmayo toppet med friske krydderurter 

TOURNEDO AF OKSEMØRBRAD

Selleripuré, marineret gulerødder, smørristede kartofler vendt med timian og rosmarin samt en kraftig glace 

DESSERT TAPAS

Baileys fromage toppet med krystaliseret chokolade Mini-isbombe toppet med ristede nødder Fransk citrontærte 

3 retter (uden canapeer) 

per person 298,- 

4 retter 

per person 328,-

VEGETAR MENU

RØDBEDE TATAR

Rørt med friske krydderurter, skalotteløg, syltede sennepskorn og mayo

SELLERIBØF

variation af gulerødder, syltede skalotteløg og bøgehatte, smør ristede timian og rosmarin kartofler, krafig sauce 

DESSERT TAPAS

 Baileys fromage toppet med krystaliseret chokolade 

Mini-isbombe toppet med ristede nødder fransk citrontærte 

Per person 228,-

VINMENU

CHARDONNAY FRA NAVARRA

 Pago De Cirsus Chardonnay har en elegant tørhed og fine aromaer med noter af eksotisk frugt - velegnet til lette fiskeretter 

PAGO DE CISUS OAK AGED SINGLE VINEYARD

 En super vin hvor vægten er lagt på harmoni mellem Merlot, Tempranillo og Syrah. Resultatet er en vin med blød frisk frugt og god intensitet - yderst delikat til oksekød 

CASTELLBLANC CAVA SEMI SECO

Frisk og balanceret, let sødmefuld cava med elegante frugtrige noter og smukke delikate bobler i glasset. - Kan bruges som velkomstdrik eller nydes til vores dessert tapas 

3 flasker vin 298,-

BØRNEMENU

 Håndpillede rejer, med mayo Mini pizza,med skinke og ost Små hjemmelavede frikadeller Kyllingespyd 

Pastasalat med agurk og peberfrugt Grøntsagsstave med dip 

Chokoladekage med topping 

Per person 108,-

Janne Helner​

Virkelig lækker mad og fantastisk service. Kan varmt anbefale Restaurant Nordstjernen. Vi kommer helt sikkert igen 😍  🤩

​★★★★★

Thilde Grønbæk Guttesen

Maden på restaurant Nordstjernen er helt fantastisk og personalet er enormt behageligt.

En fantastisk oplevelse man skal unde sig selv :)

​★★★★★

Følg os på sociale medier​

Ønsker du at bestille bord?

Så ring

98 24 93 91

Find vej til os

Adresse

Høkervej 1, 9492 Blokhus

Restaurant Nordstjernen Blokhus ApS

CVR: 41591625

Lej et sommerhus i Nordjylland her

banner_gul_100x32