Menu 1
• Butterdejsskal med høns i asparges.
• Dampet fiskefilet m/salat, citron, rejer og urtedressing. Serveres med hjemmebagt flûtes.
• Cremet tunmousse garneret med rejer. Serveres med dressing og hjemmebagt flûtes.
• Rejecocktail med dressing. Serveres med hjemmebagt flûtes.
• Flødelegeret aspargessuppe. Serveres med hjemmebagt flûtes.
• Svinekam stegt som vildt. Serveres med waldorfsalat, bønnesaute, brunede og hvide kartofler, surt og sødt samt vildt flødesauce.
• Gl. daws flæskesteg med brunede og hvide kartofler, 1/2 æble med gele, rødkål, svesker, skysauce samt
surt.
• Gl. daws oksesteg med glaserede løg, friske grøntsager, hvide kartofler, skysauce samt surt.
• Glaseret skinke med friske grøntsager, hvide kartofler samt aspargessauce
• Hjemmelavet islagkage med lun chokoladesauce.
• Hjemmelavet isrand med frugter.
• Fromage efter eget valg.
Sammensæt selv Deres festmenu
Incl. kaffe og kransekage.(sendes ikke med ud af huset)
Kuvertpris kr. 245.-
Menu 2
• Lille stjerneskud med dampet og stegt fisk på ristet toast, garneret med rejer og asparges.
• Hønsesalat anrettet på ringe af ananas, garneret med sprødstegt bacon. Serveres med hjemmebagt flûtes.
• Lufttørret landskinke med melon og soltørret tomat salat. Serveres med hjemmebagt flûtes og balsamico dressing.
• Varmrøget laks serveres med stuvet spinat samt hjemmebagt flûtes.
• Tigerrejer i pankorasp m/tomat relish, salater og hjemmebagt flûtes
• Basilikumfarseret kyllingebryst med sprød skind. Serveres med græsk salat, ristede kartofler med
soltørret tomat samt flødesauce.
• Helstegt oksefilet med grøntsagssaute, kartoffel rösti, salat og dressing, samt rødvinssauce.
• Helstegt kalvefilet med friske grøntsager, pommes rissoles samt svampesauce.
• Ovnbagt laks med bagt tomat, broccoli, asparges kartofler samt sauce hollandaise.
• Chokolade mousse med cointreau marinerede skovbær samt hindbærsorbet.
• Hjemmelavet frugttærte på mazarinbund med rørt is.
• Hjemmelavet islagkage med lun chokoladesauce.
• Hvid chokolade panna cotta med eksotisk frugt samt mangosorbet.
Sammensæt selv Deres festmenu
Incl. kaffe og kransekage.(sendes ikke med ud af huset)
Kuvertpris kr. 265.-
Menu 3
• Stegt torsk anrettet på dampede urter, garneret med tigerrejer, hollandaise samt ristet rugbrød.
• Laks indbagt i butterdej anrettes med jullienne af urter, dertil serveres porrecreme sauce.
• Laksefarseret rødtungeroulade med marinerede krebsehaler. Serveres på sprøde urter.
• Carpaccio af oksemørbrad med ruccula, pesto og friskhøvlet parmesan, serveret m. hvidløgsbruchetta.
• Fiskesymfoni – efter kokkens fantasi.
• Helstegt oksemørbrad med ristede svampe og cherrytomater, løgtimbale, dampet broccoli, smørristede
kartofler, kartoffel rösti samt choronsauce eller flødepebersauce.
• Helstegt krondyrfilet med salat af æbler, druer og blegselleri med valnødder, rødvinsmarinerede minipærer, bønner sauteret m. rødløg og peberfrugt, gulerødder samt timian kartofler og vildt flødesauce. (tillæg 20.- pr couvert)
• Sprængt and m/friske grøntsager, frossen flødepeberrod, smørsauce samt aspargeskartofler.
• Helstegt kalvemørbrad med grøntsager, rösti, kartoffel/selleri timbale samt svampesauce.
• Krondyr stegt som vildt med waldorfsalat, brunede og hvide kartofler, surt og sødt samt vildt flødesauce.
• Fransk citrontærte med brændt marengs, pistacieis og frugter.
• Hjemmebagt nøddekurv med frisk frugt og is.
• Gateau marcel (dobbelt chokoladekage) serveret med syrlige bær samt hjemmelavet is.
• Hjemmelavet cheescake med sæsonens frugter.
• Desserttallerken – efter kokkens fantasi.
Sammensæt selv Deres festmenu
Incl. kaffe og kransekage.(sendes ikke med ud af huset)
Kuvertpris kr. 295.-
Mellemretter
Forslag til mellemretter hvis en 4 retters menu ønskes
- Blinis med rogn, cremefraice og rødløg
- Sorbet efter eget valg
- Indbagt brie med solbær på sprød salat
- Ostegratineret svampebrød
Pris pr. kuvert kr. 35.-
Forslag til velkomstdrink
Vælg frit Deres velkomstdrink til et af vore vinarrangementer
• Kir – Tør hvidvin med creme de cassis
• Hav blik – Tør hvidvin med blå bols
• Hylleblomst – Hvidvin med hylleblomst
Natmad
• Suppe efter eget valg 48.-
• Pålægsbord med lun leverpostej,
hjemmebagte boller og rugbrød 50.-
• Biksemad m. spejlæg, rugbrød og rødbeder 45.-
• Pølsebord med spanske og italienske pølser
og specialiteter med boller og rugbrød 70.-
• Æggekage m. bacon, rugbrød og rødbeder 50.-
• Frikadeller med kold kartoffelsalat 50.-
• ”Lav selv” hotdogs 45.-
Drikkevarer
• Velkomstdrink 30.-
• Husets selskabsvin, pr. flaske 199.-
• Portvin/sherry/sødlig dessertvin 30.-
• Øl 29.-
• Vand 28.-
• Cognac/likør 30.-
• Kaffe 25.-
• Kransekage 25.-
Vinarrangement 1
Velkomstdrink
Hvidvin: Husets selskabsvin
Rødvin: Husets selskabsvin
Dessertvin: Portvin eller Muscat,
serveres én gang
Pris pr. kuvert kr. 209.-
Vinarrangement 2
Velkomstdrink
Hvidvin: Sauvignon Blanc Errazuriz, Chile
Rødvin: Shiraz, Soldiers Block, Australien
Dessertvin: Portvin eller Muscat,
serveres én gang
Pris pr. kuvert kr. 219.-
Vinarrangement 3
Velkomstdrink
Hvidvin: Pinot Blanc Alsace, Frankrig
Rødvin: Chateau Le Breton, Frankrig
Dessertvin: Portvin eller Sauterne
Chateau Martillac