Buffet 1
- Rødspættefilet med remoulade og citron
- Røget laks med æggestand og slikasparges
- Halve æg med caviar
- Tarteletter med høns i asparges
- Roastbeef med høvlet peberrod, ristede løg og remoulade
- Frikadeller med kartoffelsalat og rødbeder
- Ribbensteg med rødkål og asier
- Leverpostej med champignons og bacon
- Rugbrød og franskbrød
- Hjemmebagt kage
- 2 slags ost med druer og kiks
Buffet 2
- Dampet laks en bellevue
- Rejer med citron og mayonnaise
- Røget ørred med urtedressing
- Røget dyrekølle med grønne asparges
- Glaseret skinke
- Mørbrad a la creme
- Pommes rissoles
- Salatfade
- Hjemmebagt brød
- Frugttærte med cremefraiche
- Oste bræt med frugter og kiks
Buffet 3
- Varmrøget laks med stuvet spinat
- Fiskeanretning med dampet torsk, asparges, rejer og dressing
- Rosastegt andebryst med peberrodscreme
- Carpaccio af okse med pesto og revet parmesan
- Helstegt oksefilet på bund af sauterede urter
- Hvidløgsmarineret svinekam
- Salatfade
- Kartoffeltern med rosmarin
- Flødekartofler
- Hjemmebagt brød
- Hjemmelavet islagkage med chokoladesauce
- Chokoladekage med cremefraiche
- Ostebræt med frugter og kiks.
Min. 20 kuverter
Kuvertpris kr. 175.-
Min. 20 kuverter
Kuvertpris kr. 195.-
Min. 20 kuverter
Kuvertpris kr. 255.-
Buffet 4
- Røget hellefisk med mangosalsa
- Fiske- og skaldyrsfad med urtedressing
- Lakseroulade med fyld af flødeost og spinat
- Lufttørret skinke med soltørrede tomater
- Helstegt kalvekulotte
- Oksemørbrad med saute af svampe og spinat
- Stegt kyllingebryst garneret med bacontern
- Mixet salat med tilbehør af feta, oliven, hvidløg i olie
- Tomatsalat med mozzarella og pesto
- Pommes rissoles
- Fyldt bagt kartoffel med grov mos
- Broccolisalat
- Grøntsagstimbaler
- Svampesauce
- Hjemmebagt brød
- Isbomber med hindbærsauce
- Hjemmelavet frugttærte på mazarinbund
- Udvalg af husets oste med kiks
Brunch
- Røget laks med citronolie
- 2 slags italienske pølser
- Lun leverpostej med champignon og bacon
- Scrambled eggs med bacon og pølser
- Marmelader og honning
- Ostebrædt
- Pandekager med sirup
- Frisk frugt
- Små glas med skyr og bær
- Minikanelsnegle
- Specialbrød, groft rugbrød og smør
- Kaffe og the (sendes ikke med ud af huset)
Italiensk Buffet
- Laksecarpaccio med citronolie
- Lufttørret skinke med pesto og oliven
- Dampet rødtunge anrettet på pasta ravioli og sorte oliven
- Ratatuille
- Tomatsauce
- Fyldt svinemørbrad med soltørrede tomater og mozzarella
- Helstegt kalvefilet barderet med frisk oregano og landskinke
- Små kartofler stegt med pesto
- Avokadosalat med ristede pinjekerner
- Pasta vendt i persilleolie
- Tomatsalat med mozzarella og rødløg pyntet med basilikum
- Hjemmelavet foccacia brød
- Tiramisu
- Gorgonzola og Tallegio oste med oliven og nødder
Min. 20 kuverter
Kuvertpris kr. 305.-
Min. 20 kuverter
Kuvertpris kr. 158.-
incl Juice kr. 183.-
Min 20 kuverter
Kuvertpris kr. 255.-
Cavery-buffet
- Rosastegt kalvesteg
- Krydderstegt svinekam
- Flødekartofler
- Pommes rissoles
- Broccolisalat
- Mixet salatfade med tilbehør af feta, oliven, nødder og hvidløg i olie
- 2 slags dressing
- Brød og smør
Min 15 couverter
Pris pr. kuvert kr. 158.-
Forslag til velkomstdrink
Vælg frit Deres velkomstdrink til et af vore vinarrangementer
• Kir – Tør hvidvin med creme de cassis
• Hav blik – Tør hvidvin med blå bols
• Hylleblomst – Hvidvin med hylleblomst
Natmad
• Suppe efter eget valg 48.-
• Pålægsbord med lun leverpostej,
hjemmebagte boller og rugbrød 50.-
• Biksemad m. spejlæg, rugbrød og rødbeder 45.-
• Pølsebord med spanske og italienske pølser
og specialiteter med boller og rugbrød 70.-
• Æggekage m. bacon, rugbrød og rødbeder 50.-
• Frikadeller med kold kartoffelsalat 50.-
• ”Lav selv” hotdogs 45.-
Drikkevarer
• Velkomstdrink 30.-
• Husets selskabsvin, pr. flaske 199.-
• Portvin/sherry/sødlig dessertvin 30.-
• Øl 29.-
• Vand 28.-
• Cognac/likør 30.-
• Kaffe 25.-
• Kransekage 25.-
Vinarrangement 1
Velkomstdrink
Hvidvin: Husets selskabsvin
Rødvin: Husets selskabsvin
Dessertvin: Portvin eller Muscat,
serveres én gang
Vinarrangement 2
Velkomstdrink
Hvidvin: Sauvignon Blanc Errazuriz, Chile
Rødvin: Shiraz, Soldiers Block, Australien
Dessertvin: Portvin eller Muscat,
serveres én gang
Vinarrangement 3
Velkomstdrink
Hvidvin: Pinot Blanc Alsace, Frankrig
Rødvin: Chateau Le Breton, Frankrig
Dessertvin: Portvin eller Sauterne
Chateau Martillac